Ingenious solutions for new products

We zijn allemaal consument. We maken dus aan den lijve mee hoeveel nieuwe consumentenproducten erbij komen in korte tijd. Welke producten maken écht het verschil? Wat zijn de argumenten om product A te kopen en niet product B? Marketing speelt weliswaar een grote rol in dit selectieproces, maar er is meer. Het verschil tussen een goed en een geweldig product zit in veel meer factoren.

Doordacht design. Aantrekkelijke vormen. Slimmere oplossing. Duurzame uitvoering. Efficiëntere werking. Makkelijker te repareren. Zomaar wat aspecten die productontwikkeling mogelijk kunnen maken. En ja, het zijn ook die aspecten die de marketing van een product aanjagen. De overtreffende trap laat je product immers uitstijgen boven de rest. Door vanaf het eerste moment zorgvuldige keuzes te maken, beweeg je van goed naar geweldig.

PEZY weet als geen andere hoe je in dit speelveld moet opereren. Het gaat niet alleen om ‘designing the right product’ maar ook ‘designing the product right’. Hier ligt onze kracht, het creëren van concepten, prototypes en producten die naast begeerlijk ook levensvatbaar zijn. We ontwikkelen ingenieuze oplossingen en maken ze gereed voor serieproductie. Op deze manier werkten we al talloze nieuwe functies en innovaties uit voor onder meer koffiezetters, stofzuigers, sloten, dispensers en nog veel meer.