New to the world concepts

Innovatie is essentieel binnen de markt van Fast Moving Consumer Goods (FMCG). De snel veranderende vraag van consumenten, de korte productcycli en de grote concurrentie onderschrijven dit. De productieprocessen op hoge snelheid in combinatie met veranderende wetgeving vraagt om specifieke kennis om tot goede oplossingen te komen.

Met onze diepgaande expertise over het gehele productieproces van FMCG, helpen wij merken en private labels om op het vlak van enabling products innovaties te versnellen en marktkansen te vergroten. Deze enablers zijn dan misschien een secundaire feature voor een FMCG-product, ze kunnen wel degelijk het verschil maken in onder meer marketingsucces en herhalingsaankopen.

Zo helpen we opdrachtgevers op het gebied van complexe, vaak functionele verpakkingsoplossingen, denk aan dispensing, dosing, refilling en recharging. De restricties van de logistieke en productieprocessen, de eisen die marketing stelt en het zorgeloze gebruik door de consument maken voor ons het kader waarin we oplossingen kunnen vinden hiervoor klein. Maar precies die uitdaging zet ons aan om passende oplossingen te vinden. Onze grote expertise in plastics en onze eigen PEZY Plastics Factory maken dit mede mogelijk. Kijk maar naar de voorbeelden.