30 years of ingeniousness

Een briljant idee dat het leven van mensen leuker, beter of makkelijker kan maken, verdient het om tot leven te komen. Dus vertrouw je het toe aan mensen die het de aandacht en expertise geven die het nodig heeft. PEZY heeft de afgelopen 30 jaar, samen met honderden opdrachtgevers, grootse ideeën doorontwikkeld tot werkende prototypen en serieproductie. We vinden het ’t mooiste werk van de wereld.

PEZY is een full service productontwikkelingsbureau met een team van 70 specialisten in innovatieconsultancy, design, engineering, elektronica en industrialisatie.​ We scheppen helderheid in complexe problemen, ontdekken nieuwe mogelijkheden en helpen innovatieve oplossingen te realiseren waarbij techniek, gebruiker en design hand in hand gaan.

This is PEZY

Ik ben trots om oprichter te zijn van deze geweldige organisatie. Ons veelzijdige team is tot bijzonder veel in staat. Het is samengesteld uit de beste experts in innovatie, design, engineering, prototyping en een schat aan materiaalkennis. We ondersteunen dagelijks multinationals, startups en middelgrote bedrijven om hun producten daadwerkelijk tot een succesvolle marktintroductie te brengen.

Nieuwsgierigheid is wat de mensen van PEZY verbindt. We zoeken elke dag met plezier naar vindingrijke mogelijkheden om slimmer, sneller en waardevoller te zijn voor én met onze opdrachtgevers. Elke dag de wereld een stukje duurzamer, mooier, beter en slimmer maken, daar gaan we voor. Vanuit onze verschillende vestigingen en brede expertise zijn we samen in staat om ideeën naar concepten te vertalen en deze concepten effectief naar tastbare oplossingen te brengen.

Henco Pezy, CEO/Founder

Van idee naar tastbaar product

PEZY kan vandaag de dag dingen die niet iedereen kan. Zelf matrijzen maken bijvoorbeeld. In Nederland is dit aanbod klein. In de eigen PEZY Plastics Factory in Groningen worden matrijzen ontwikkeld én gemaakt door hoogopgeleide technici. Zo is PEZY in staat om het traject van idee tot tastbaar en full-functional product in serieproductie volledig in de hand te houden. Daarnaast is PEZY de drijvende kracht achter verschillende ventures in de Health Tech & care markt.

PEZY heeft inmiddels drie vestigingen in Nederland en sinds 2012 een vestiging in Singapore; het team is actief in meerdere landen over de hele wereld.

Make it work at PEZY

Wil jij grenzen verleggen in productinnovatie? We zijn altijd op zoek naar talent. Talent dat zichzelf durft te zijn, open staat voor nieuwe uitdagingen, anderen stimuleert en uitdaagt.

Hier vind je de actuele vacatures. Staat je vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie en laat weten waarom jij past tussen de Ingenious Product Developers van PEZY.