Together we create

We werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, van ambitieuze start-up tot multinational. Wat al deze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is dat ze vérder willen komen met hun productontwikkeling. Ze willen leidend zijn in hun marktsegment óf een nieuwe markt aanboren.

Er zijn globaal drie opdrachtgevertypen waarmee we succesvol samenwerken. Over het algemeen hebben ze een eigen merk en eigen product. Afhankelijk van de fase waarin de organisatie en de productontwikkeling zich bevinden zijn er verschillende behoeften die we voor ze vervullen. We zetten de drie ideale klantprofielen hieronder uiteen.

Multinationals

Een internationaal opererende organisatie is altijd met innovatie bezig. De markt beweegt snel, behoeften van klanten ontwikkelen zich. Productinnovatie is cruciaal om marktaandeel te verwerven en te behouden. Business managers, productmanagers, innovation managers en R&D managers binnen deze organisaties houden zich daarom regelmatig bezig met het complexe proces van het naar de markt brengen van een nieuw – of wezenlijk vernieuwd – product op basis van een idee of marktprobleem. Ondersteuning van specialisten in dit vakgebied kan dit proces versnellen én verder brengen.

Daarom is er PEZY. We zetten ons team van innovatieconsultants, designers en engineers graag in om samen ideeën door te ontwikkelen van haalbaarheidsstudie naar tastbare, kwalitatieve demonstrators & prototypen én maken deze vervolgens gereed voor (massa)productie.

Dit is PEZY voor multinationals

 • 30 jaar ervaring in full service productontwikkeling
 • Focus op samenwerking en voortgang: samen naar succes
 • Vele succesvolle internationale businesscases gerealiseerd
 • Grip op het totale traject van idee tot en met (massa)productie
 • Internationaal vertegenwoordigd

Medium to large enterprises

Succesvolle productinnovatie kan een gamechanger zijn voor een middelgrote organisatie. Het kan de business dé beweging naar boven geven, de bestaande positie verstevigen of nieuwe markten aanboren. Maar een nieuw of wezenlijk vernieuwd product lanceren is een complex en soms ook risicovol proces. Als business manager wil je niet je bestaande business in gevaar brengen door te grote sprongen te maken of stappen over te slaan.

Daarom is er PEZY. We weten dat de sky niet altijd de limit is en dat efficiënt en doelgericht te werk gaan om samen tot succes te komen letterlijk van levensbelang is. Daarom zetten we ons team van innovatieconsultants, designers en engineers slim in om samen stap voor stap van idee naar haalbaar product te gaan. De voortdurende afstemming van proces en verwachting zorgt voor grip op voortgang én investering. Zo zorgen we er samen voor dat dit boeiende traject tot geweldige resultaten leidt.

Dit is PEZY voor medium to large enterprises

 • 30 jaar ervaring in productontwikkeling
 • Samen grip houden op het proces met focus op rendement
 • Vele succesvolle businesscases gerealiseerd
 • Alle kennis onder één dak, van design tot en met productie
 • We denken als ondernemers

Startups & scale-ups

Je hebt een grandioos idee dat het leven van mensen makkelijker, beter of leuker kan maken. Het heeft alles in zich om een succesvolle business mee op te bouwen. Welke mensen verzamel je dan om je heen om dit verder te brengen? Aan wie kun je dit toevertrouwen? Je wil dóór met dit idee, maar wil het ook goed doen, zonder tijd en geld te verspillen.

Daarom is er PEZY. In ons lange bestaan hebben we al tientallen startups en scale-ups geholpen om hun droom werkelijkheid te laten worden. Wanneer we geloven in de potentie van een idee, in de professionaliteit van de opdrachtgever en wanneer het past in onze eigen filosofie, dan gaan we er vol voor. We weten hoe belangrijk het is om stakeholders en investeerders ‘mee te nemen’ in dit ontwikkelproces. We begrijpen als geen ander dat er ontwikkeld moet worden met oog voor resultaat en rendement. Het grootste bewijs van ons geloof in goede ideeën is wel dat we regelmatig partnerships aangaan met startups en scale-ups. Als venture-partner committeren we ons aan een samenwerking die gericht is op duurzaam succes.

Dit is PEZY voor startups & scale-ups

 • Bewezen trackrecord in startups
 • Partnerships met meerdere startups en scale-ups
 • Vele new-to-the-world producten gelanceerd
 • Alle kennis onder één dak, van design tot en met productie
 • We kennen de dynamiek en uitdagingen rond startups